LASERSKÄRARE   

Neona.jpgNeona-Fiber-Skaerlaser.jpg NEONA-prover.jpg

NEONA Fiber är moderna skärlaser baserad på en pulserad fiberlaserteknik. 
Med nominella effekter på 250W & 300W och med många gånger högre pulserade effekter på upp till 1500W- 3000W kan dessa maskiner skära exempelvis 8 mm tjockt stål .

I förhållande till de skärlaser man vanligtvis tänker på i sammanhaget är Neona Fiber förhållandevis små.

Och så är också prisnivåerna - minst sagt. Det beror naturligtvis inte enbart på storleken utan även på tekniken som sådan samt att de inom EU tillverkas i helt för ändamålet helt nybyggda lokaler i Sofia, Bulgarien. Laserenheter, elektronik och komponenter kommer annars från ledande tillverkare i länder som USA, Tyskland m.fl.

Målgruppen kan vara mindre industrier och där volymbehovet inte är så stort eller där det inte är nödvändigt att hantera störrematerialbredder än 2000 mm. Beträffande längden finns ingen begränsning även om arbetsområdet är max 2000 x1000 mm. 

Det kan också vara större industrier där det kan finnas ett behov av och vara fördelaktigt med en mindre maskin som komplettering till övrig befintlig skärkapacitet.

Inom kort kommer en än mindre modell att lanseras.


Det är ingen överdrift att säga att NEONA Fiber är en skärlaser som med hög kvalitet och prestanda ligger på en mycket tilltalande prisnivå!

Share |

                                         UnegravyrAB.gif

 Tändsticksgränd 4

   tel +46 36 164290   

   553 15 Jönköping   

 fax +46 36 124296               

   Sweden                  

 mail@unegravyr.se