Om oss på Unegravyr

Företaget har en lång historia som sträcker sig till i början av 1970-talet. Det började med tillverkning av graverade skyltar till den lokala el- och energibranschen. Företaget har sedan dess växt med nya kunder och med verksamheter inom skilda områden.

I Jönköpingsområdet är vi kanske mest kända som tillverkare av graverade skyltar och i synnerhet bland ortens klubbar och föreningar för vår butiksförsäljning av idrottspriser.

Försäljning av lasermaskiner för gravyr, märkning & utskärning; nålpräglingsmaskiner; tillbehör samt förbrukningsmaterial som gravyrlaminat och aluminium utgör annars en väsentlig del av vår verksamhet. Service, underhåll och reparationer är också en viktig del. Vår legoverksamhet som inkluderar märkning av komponenter och tillverkning av exempelvis typskyltar och andra unika specialskyltar är betydande.

Med den lokala verksamheten som grund har vi byggt upp ett gediget kunnande kring användningen av de maskiner och material vi säljer samt därmed också fått en förståelse för många av de frågeställningar som våra kunder kan ställas inför.

I ett tidigare skede var det mest gravyrbranschen som var vår huvudsakliga kundkrets för maskiner & material men numer återfinns de även inom en rad olika industrier 0ch verksamheter: en mängd olika sektorer inom den tillverkande industrin, skyltbranschen, designföretag, serviceföretag, arkitektbyrårer, Högskolor m fl.

Som det lilla företag vi är, är vår filosofi att vara en pålitlig leverantör av kvalitetsprodukter, att ha en hög servicenivå och att med affärsmässighet eftersträva en öppen, förtroendeingivande, vänlig och kamratlig atmosfär i våra kund- och affärsrelationer.

Vi finns centralt beläget i Jönköping på det anrika och kulturmärkta Tändsticksområdet där en gång i tiden merparten av världens tändstickor tillverkades. Vi har under många legat granne med det välkända Tändsticksmuseet med bara ett stenkast från Centralstation/Resecentrum. Ni hittar oss enkelt vid parkeringshyllan omedelbart till höger efter infart på området. Välkomna!